Coregraful care antrenează trupa de dans M&Q din Oradea a făcut furori la New York

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coregraful Cosma Lennon Levente (dreapta) a impresionat New York-ul cu talentul său
Coregraful Cosma Lennon Levente (dreapta) a impresionat New York-ul cu talentul său

Cosma Lennon Levente, cel care antrenează grupurile de dans M&Q, M&Q Babies si M&Q Kidz a fost prezent in New York pentru specializare in domeniul Hip Hop Dance-ului, în perioada 20-28 noiembrie. Talentul său a câștigat respectul unor dansatori și coregrafi de renume.

Pe durata celor opt zile cât a stat și s-a antrenat în New York, tânărul a avut de la cine învăța. „Am avut onoarea de a lucra cu câțiva coregrafi de talie mondială precum LUAM, Buddha Stretch, Future, Rapsody, LaJon și Kelly Peters‟, spune corgraful român.

Studio de renume

Tânărul spune că un moment important din trainingul la care a luat parte din domeniul dansului a fost cel în care a avut ocazia să le prezinte dansatorilor prezenți la cursuri, câteva din mișcările sale. „Antrenamentul a avut loc la Nola Studios, unul dintre cele mai faimoase studiouri de actorie, dans și muzică din New York, locul unde și-au făcut debutul și au lucrat numeroase vedete americane, cum ar fi The Beatles, Christina Aguilera, Robert de Niro, Richard Chamberlain, Eddie Murphy și Whitney Houston. Au fost 90 de minute foarte onorante și pline de emoții.Trebuie să recunosc că dansatorii m-au primit cu foarte mult respect‟, mai spune Cosma Lennon Levente.

Și pentru că de unul singur a avut atât de mult succes, coregraful plănuiește ca anul viitor să-și ducă și discipolii la New York. Asta după ce în această lună vor susține un spectacol de Crăciun.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite