Copiii își dăruiesc jucăriile micuților sărmani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Edi și Șerban și-au donat jucăriile
Edi și Șerban și-au donat jucăriile

Clubul Rotary Oradea organizează astăzi, de la ora 9.00, la Teatrul de păpuşi Arcadia a 4-a ediţie a proiectului "Dăruieşte jucăria care ţi-a rămas mică".

"Prin acest proiect oferim un spectacol de Moş Nicolae pentru 200 de copii de la şcolile din Oradea. Au fost invitaţi copiii şi rugaţi să vină cu o jucărie proprie de care se pot lipsi şi pe care să o ofere copiilor din familii cu probleme sociale şi financiare", spune Dan Pavel, președintele Clubului Rotary Oradea.

La sfârşitul spectacolului, copiii pun pe scenă jucăriile aduse, urmând să fie adăugate la pachetele pe care Clubul Rotary le-a  pregătit copiilor de la Fundaţia FRCCF Oradea. La ora 15.00, membrii Clubului Rotary vor oferi pachetele pregătite de Moş Nicolae, celor două sute de copii de la Fundaţia FRCCF Oradea. "Scopul acestei acţiuni este să îi învăţăm pe cei mici să fie mai buni şi să acorde un ajutor copiilor proveniţi din familii defavorizate şi pe de alta parte să oferim bucurie de sărbători copiilor din familiile la care "Moşu" nu prea ajunge", mai spune Dan Pavel.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite