Copiii sponsorizează Orăşelul Copiilor cu bani obținuți din vânzarea mărțișoarelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Activități pentru copii în orășel
Activități pentru copii în orășel

Elevii Şcolii Generale nr. 16 din Oradea au învăţat de mici secretele reuşitei în afaceri, dar şi ale generozităţii. În cadrul proiectului de antreprenoriat „Micii antreprinzători", realizat în parteneriat cu Orăşelul Copiilor, elevii claselor III A, IV A, B, C şi D au confecţionat sute de mărţişoare pe care le-au vândut apoi părinţilor cu prilejul Sărbătorilor Primăverii.

"Banii astfel obţinuţi au fost folosiţi pentru cumpărarea de materiale didactice necesare în activităţile de clasă, dar şi pentru sponsorizarea Orăşelului Copiilor cu produse de papetărie: coli cartonate albe şi color, creioane grafice, acuarele şi pensule, tempera, hârtie xerox, markere, pixuri şi cartoane pentru pictură", spune Carmen Cherteș, purtătorul de cuvânt al Primăriei Oradea. Valoarea produselor oferite ca sponsorizare pentru Orăşelul Copiilor se ridică la patru sute de lei, materialele urmând a fi utilizate în cadrul activităţilor ulterioare de creaţie.

Orăşelul Copiilor derulează de la începutul anului şcolar un proiect intitulat „O zi în Orăşelul Copiilor", prin care li se oferă tuturor copiilor de la instituţiile de învăţământ preşcolar şi şcolar din Oradea şi judeţ posibilitatea de a participa în mod gratuit la activităţi de creaţie sub îndrumarea cadrelor didactice.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite