Copiii pot face cursuri de limba engleză, de şah sau de pictură în Orăşelul Copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşitul lunii septembrie coincide, în Orăşelul Copiilor, cu debutul unor noi serii de cursuri pentru cei mici. Aceştia pot să opteze între a studia pictura, limba engleză, şahul, arta teatrală.

Cursurile de pictură se desfăşoară în fiecare miercuri, începând cu ora 18:00, costul unui curs trimestrial fiind de 80 de lei. Dacă doresc să înveţe limba engleză într-un mod ingenios, distractiv şi foarte eficient, copiii pot opta pentru cursurile de limba engleză după metoda Helen Doron Early English, care se desfăşoară în fiecare miercuri şi joi, începând cu ora 18:30. Cei cărora le place şahul sunt invitaţi la un nou curs în compania maestrului FIDE Dan Ovidiu Raţ, care oferă lecţii atât pentru începători cât şi pentru avansaţi.

De asemenea, actorii teatrului pentru copii şi tineret sunt pregătiţi să iniţieze în arta teatrală pe toţi cei interesaţi de acest domeniu. Cursul de teatru va debuta joi, 23 septembrie, cu începere de la ora 17:00 şi se va desfăşura pe două categorii: începători şi avansaţi, în limbile română şi maghiară. Actorul Szoke Kavinski Andras şi colega sa de la secţia română promit un program îmbogăţit, care va conţine inclusiv jonglerii şi momente de iluzionism.

Pentru mai multe detalii, părinţii pot suna la numerele de telefon 0741/271038 (prof. de pictură Anca Moţ), 0744/173838 (prof. de engleză Meszaros Zsuzsa), 0726/785480 (maestru FIDE Dan Ovidiu Raţ), 0742/659595 (actor Szoke Kavinski Andras).

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite