Copiii pot învăța cum se fac decorațiunile din lemn, pictura pe sticlă sau podoabele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orășelul Copiilor
Orășelul Copiilor

Începând de vineri, în Orăşelul Copiilor debutează o nouă serie de activităţi de creaţie destinate celor mici. Asociaţia Lucas, în colaborare cu orăşelul intenţionează să ofere copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 15 ani posibilitatea să participe la diverse ateliere creative sub îndrumarea unor specialişti în domeniu.

 

"Pictură pe figurine din ipsos, confecţionarea de obiecte din hârtie şi carton, realizarea de decoraţiuni din textile şi lemn, pictură pe sticlă, confecţionarea de podoabe din mărgele, realizarea de modelaje din pastă cu uscare rapidă sunt doar câteva dintre tematicile noilor ateliere de creaţie. Şi pentru că în calendar urmează două sărbători importante în această perioadă, primele două ateliere vor fi dedicate confecţionării de mărţişoare cu prilejul zilei de 1 Martie, respectiv felicitări şi ornamente decorative pentru 8 Martie", spune Carmen Cherteș, purtătorul de cuvânt al Primăriei Oradea.

Atelierele de creaţie se vor desfăşura în Orăşelul Copiilor, în fiecare zi de marţi şi vineri, cu începere de la ora 18:00. La parterul clădirii multifuncţionale din Orăşelul Copiilor vor fi afişate, în avans, tematicile ce urmează a fi abordate în cadrul activităţilor de creaţie.

Taxa de participare este promoţională, 5 lei/oră şi include atât materialele ce urmează a fi folosite cât şi instruirea şi supravegherea copiilor în vederea confecţionării obiectelor planificate. Taxa va fi încasată de către reprezentanţii Asociaţiei Lucas, care doresc să ofere, în timp, şi posibilitatea obţinerii de abonamente lunare.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite