Copiii orădeni sunt invitați să-și petreacă timpul la Școala de Vară Don Orione

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii de la Don Orione au învățat ce înseamnă antreprenoriat
Elevii de la Don Orione au învățat ce înseamnă antreprenoriat

Copiii din Oradea se pot înscrie la Școala de Vară Don Orione. Organizatorii spun școala de vară este o alternativă pentru cei mici de a-și petrece timpul în mod plăcut și educative în loc să-l petreacă în fața computerului. În plus, copii au parte de ajutor în rezolvarea temelor pentru vacanță.

Centrul Don Orione din Oradea organizează și în acest an o școala de vară pentru copiii cu vârste între 3 si 10 ani, care pot să își petreacă vacanța într-un mediu sănătos și sigur, nu în față, computerului sau televizorului. Durata școlii este între 27 iunie și 2 septembrie.
"Principalele obiective sunt ca cei mici să se afle într-un anturaj de siguranță în timpul vacanței. Copiii beneficiază de o atmosferă plăcută, participă la activități socio-educative iar cei din clasele I-IV au sprijin pentru rezolvarea temelor", a spus Mihai Fechete.

Programul include și activități cu caracter religios, excursii în împrejurimi, iar profesorii sunt deschiși în fața noilor idei propuse de părinți.
Programul prelungit este de luni până vineri între orele 8.00 și 16.00, iar cel scurt este între orele 8.00 și 12.00. programul cuprinde și odihnă de după amiază la solicitarea părinților.

Părinții trebuie să le asigure copiilor pastă și periuță de dinți, prosop, haine de schimb, pijama pernă, pătură și lenjerie de pat pentru copiii care participă și la programul de odihnă, batiste și încălțăminte de interior.

Costul pentru un copil la programul scurt este de 100 de lei pe lună, și de 150 de lei pentru doi copii, iar abonamentul săptămânal costă 35 de lei pentru un copil și 50 de lei pentru doi copii la programul scurt și 50 de lei pentru un copil la programul prelungit și 75 de lei pentru doi copii la programul prelungit.  

Pentru detalii poate fi contactat preotul Mihai Fechete, telefon 0766.585384

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite