Copiii din Oradea aşteptaţi să se înscrie la cursurile din Orăşel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orăşelul Copiilor revine cu o ofertă bogată de cursuri şi activităţi educative destinate celor mici. Începând cu luna noiembrie, la cursurile actuale de şah, pictură şi limba engleză se adaugă o gamă diversificată de cursuri, unele în premieră, altele reluate sub o formă mai atractivă şi cu un conţinut mai bogat, iar altele desfăşurate gratuit pentru cei dornici de mişcare.

Astfel, în colaborare cu societatea Qualibra - centru pentru programe educaţionale, Orăşelul Copiilor va organiza următoarele categorii de cursuri de dans şi curs de creaţie şi pictură.

„Cursul de dans , modern, de societate, ritmic şi popular este combinaţia ideală de paşi de dans şi exerciţii fizice pentru antrenarea musculaturii, desfăşurat pe o muzică ritmată, adecvată nevoii naturale a copiilor de a se mişca şi dansa. Împreună cu noii colegi de la cursul de dans, copiii vor da reprezentaţii de măiestrie în faţa publicului", a afirmat Mihaela Alexandru, responsabil programe sociale în Orăşelul Copiilor.

Cursul costă 10 lei pe oră şi se se desfăşoară în fiecare zi de joi între orele 16.00- 17.00 respectiv 17.00- 18.00.

Cursul de creaţie şi pictură dezvoltă simţul artistic şi creativitatea copiilor prin activităţi de arte plastice, desen, modelaj, compoziţie, design, pictură pe sticlă şi creaţie. Lucrările copiilor vor fi afişate în cadrul expoziţiei de artă.

Cursul se desfăşoară în fiecare zi de miercuri între orele 16.00- 17.00 şi 17.00- 18.00, preţul fiind de 10 lei pe oră.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite