Convorbirile funcţionarilor de la Primăria Oradea vor fi înregistrate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piramida lui Bolojan sau Sala Ghişeelor, cum se numeşte noul centru de relaţii cu publicul de la Primăria Oradea, este aproape de finalizare, urmând să fie deschis de la 1 iulie. La fiecare ghişeu, va fi montat un microfon, astfel încât convorbirile funcţionailor cu orădenii vor fi înregistrate pentru 7 zile.

Mobilierul care deserveşte Sala Ghişeelor a fost deja montat. În aceste zile se efectuează lucrări de conectare la reţelele de electricitate şi internet. Urmează ca săptămâna viitoare, să înceapă lucrările de domeniul IT, respectiv instalare şi montare calculatoare şi monitoare, care vor deservi Sala Ghişeelor. Toţi funcţionarii din Primăria Oradea care desfăşoară relaţii cu publicul au fost instruţi în cadrul cursului „Cetăţeanul în centrul atenţiei".  La fiecare ghişeu, va fi montat un microfon, astfel încât convorbirea funcţionarului cu cetăţeanul va fi înregistrată pentr 7 zile. Astfel, orice orădean nemulţumit va putea depune o plângere în termen de 3 zile, cu privire la comportamentul funcţionarului, urmând ca aceasta să fie analizată pe baza înregistrărilor.

Locuri de parcare pentru orădeni, lângă primărie

„De la 1 iulie, birourile de relaţii cu publicul, ce ţin de Finaţele Locale şi Instituţia Arhitectului Şef se vor muta în Sala Ghişeelor din noul Centru pentru relaţii cu publicul. Palierul din stânga, de la intrarea în primărie spre actualul Serviciu Taxe, va deservi în toatalitate publicul, urmând să fie amenajate în această zonă un punct de lucru al CEC şi unul al Poştei Române, astfel încât cetăţeanului să-i fie la îndemână toate serviciile de care are nevoie. Totodată, vom realiza un acces din curte spre parter, acces care se va face dinspre str. Primăriei, astfel încât, cetăţeanul să aibă unde să-şi parcheze maşina atunci când are de rezolvat o problemă la primărie", a spus primarul Ilie Bolojan.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite