Controlorii se plâng de agresivitatea orădenilor prinși în tramvaie fără bilete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tramvaie Oradea
Tramvaie Oradea

Regia autonomă de transport local OTL se plânge de orădenii care beneficiază „gratuit", de serviciile de transport public. Marți a fost necesară intervenția forțelor de poliție și jandarmerie, pentru calmarea spiritelor, după ce niște călători au fost prinși fără bilet.

Potrivit comunicatului transmis de către OTL, două dintre echipele de control s-au confruntat cu situaţii deosebite în care a fost nevoie de intervenţia conjugată a forţelor de poliţie şi jandarmerie. „Identităţi false declinate și parăsiri ale mijloacelor de transport sau a staţiilor în fugă la vederea controlorilor sunt doar două din practicile adoptate de călătorii frauduloşi", se arată în comunicat. Contravenienţi certaţi nu doar cu bunul simţ ci şi cu legea sunt reţinuţi de către organele de poliţie atunci când pe lângă aceste practici se face uz şi de forţa fizică, aşa cum au fost cazurile de marți.

Statistici supărătoare

Și fiindcă cifrele reflectă gravitatea situației, OTL ne-a informat că, la controlul efectuat marți seara în stația Coposu, în cele 44 de tramvaie supuse verificărilor au călătorit 40 de persoane care au fost amendate cu bilete de suprataxă, iar la 18 dintre călători li s-a întocmit proces verbal de contravenţie.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite