Consiliul Județean a votat continuarea lucrărilor de reabilitare a drumul spre Padiș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rectificarea bugetară aprobată de consilierii județeni include și banii necesari co-finanțării pentru continuarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a drumului județean 763, Sudrigiu-Pietroasa-Padiș

Orădenii care vor să aibă un drumdecent de acces către Padiș, primesc o veste bună. Consilierii județeni au votat pentru continuarea lucrărilor de reabilitare a drumului Sudrigiu-Pietroasa-Padiș, din bugetul județului fiind asigurată confinanțarea de 9,6 milioane de lei. Rectificarea bugetară votată prevede fonduri în valoare de 35.000 de lei și pentru funcționarea Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Bihor. Bani județeni vor ajunge anul acesta și și la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, care va primi 9,2 milioane de lei pentru îmbunătățirea dotării cu echipamente a bazelor operaționale existente.

Nu în ultimul rând, Consiliul Județean va asigura cofinanțarea de 2.368 euro necesară la înființarea Agenției de Știri Inter-Regionale Bihor-Hajdu Bihar. Proiectul în valoarea totală de 554.000 de euro este finanțat din fonduri europene.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite