Consilierii locali au dat sistemul electronic de vot pe concursurile școlare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consilierii locali spun că nu au avut destul timp pentru a studia proiectul de buget
Consilierii locali spun că nu au avut destul timp pentru a studia proiectul de buget

Aleșii locali au votat astăzi bugetul pe 2010 al Oradiei. Consilierii locali au discutat pe marginea proiectului de buget mai bine de o oră, nemulțumiți de faptul că nu au primit la timp proiectul și nu au apucat să-l studieze.

Deși discuțiile s-au întins foarte mult și au fost multe propuneri pentru schimbarea unor capitole din buget, în final proiectul s-a votat în foma în care a ajuns pe masa aleșilor, cu o singură excepție. La propunerea consilierului Daniel Negrean, cei 65.000 lei prevăzuți pentru achiziţionarea unui sistem de vot electronic au fost redirecționați către concursurile școlare, care urmează să aibă loc în perioada următoare și pentru care Inspectoratul Școlar Județean Bihor nu avea fonduri.

Printre cele mai importante investiții de anul acesta se numără și construirea unui pod rutier peste Crişul Repede, în zona Podului de pontoane, investiție care se ridică la 3,5 milioane lei. Un alt obiectiv este piramida de sticlă din curtea primăriei. Pentru reabilitarea trotuarelor, municipalitatea a alocat 1,5 milioane de lei, iar pentru Cetatea Oradea 2,1 milioane de lei. Programul de salubrizare are în acest an un buget de 10 milioane  de lei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite