Consilierii județeni din Bihor se pregătesc să vireze bani în conturile primăriilor, pentru anul 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consiliul Județean Bihor
Consiliul Județean Bihor

Mai sunt doar câteva zile, până când, la finalul acestei luni, va fi votat bugetul județului Bihor  pentru anul în curs. Deși bugetul este cu aproximativ două milioane de lei mai mic decât anul trecut, conducerea județului are planuri mari. Printre obiectivele principale din acest an se află reabilitarea mai multor artere principale din județ.

Cei 73 de milioane de lei, cât este bugetul Bihorului pentru anul 2012, vor fi alocați în mare parte pentru diferite modernizări și reabilitări de drumuri județene. Dar, până la votarea bugetului, Direcția Economică din Consiliul Județean trebuie să pună la punct banii pentru primării.

„Fondul alocat primăriilor din cotele defalcate ale TVA-ului este 27.256.000 de lei, mai mic cu 2.000.000 de lei faţă de cel din anul 2011. Încă nu s-a făcut repartizarea banilor pe comune", a anunţat Dimitrie Muscă, directorul Direcţiei Economice.

Anul trecut majoritatea primăriilor care au luat bani de la Consiliul Județean Bihor au fost cele cu primari din partea PNL, UDMR sau PSD. Ședința de Consiliu Județean va avea loc pe data de 29 februarie.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite