Consilierii locali au decis: Trei blocuri din cartierul Sovata vor fi reabilitate termic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali au votat în unanimitate includerea a trei blocuri din zona Sovata în programul local de reabilitare termică. Decizia a fost determinată de realizarea noului pod rutier care va lega Sovata de Ioșia și care va crea disconfort proprietarilor din pricina lucrărilor.

Consilierii locali au aprobat ieri proiectul de reabilitare termică a trei blocuri de locuinţe de pe strada Sovata în programul local de reabilitare termică. Este vorba despre blocurile Q1/I, Q1/II şi Q2, care se află pe malul Crișului.

Consilierii locali au luat în calcul consumul excesiv de energie termică determinat de criza energetică şi încălzirea globală. Un  alt factor important care a contribuit la includerea blocurilor în programul de reabilitare a fost disconfortul creat locuitorilor de construcția noului pod rutier care va lega strada  Sovata de cartierul Ioșia.

În prima fază se va organiza procedura de licitaţie pentru proiectarea lucrărilor de reabilitare, iar apoi se va organiza licitația pentru execuţia acestora.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite