Este oficial! Florica Cherecheş ocupă postul de viceprimar în locul lui Gheorghe Carp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aleşii locali au votat în şedinţa extraordinară de astăzi un nou viceprimar al oraşului de pe malul Crişului Repede, după demisia lui Gheorghe Carp. După ce în mod suprinzător, consilierii PDL l-au înscris în cursă pe Ciprian Caciora, tot penelista Florica Cherecheş a fost învingătoare.

La începutul şedinţei, Gheorghe Carp, care a renunţat la funcţia de viceprimarul ca să preia conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, a ţinut un mic discurs, după care s-a trecut la alegerea noului viceprimar. Consilierii PNL au desemnat-o pe Florica Cherecheş, iar PDL l-a anunţat, în ultimul moment, pe Ciprian Caciora, în cursa pentru post.

Cu toate acestea Florica Cherecheş, susţinută atât de PNL, cât şi de UDMR şi PSD, a fost desemnată noul viceprimar Oradei, adunând în favoarea sa 16 voturi. Contracandidatul ei a strâns numai 6 voturi, în vreme ce  3 voturi au fost anulate, două dintre acestea fiind neexprimate.  

Ca urmare a demisiei lui Carp Gherghe din funcția de viceprimar, Biroul Politic Municipal al PNL Oradea a decis ca propunerea PNL pentru funcția de viceprimar al Oradei să fie consilierul local Florica Cherecheș.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite