Congres internațional de farmacologie, terapeutică și toxicologie la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine își va deschide porțile al XI-lea Congres de Farmacologie,Terapeutică și Toxicologie Clinică, manifestare ce va fi găzduită de Facultatea de Medicină și Farmacie din Oradea.

Programate să înceapă astăzi, lurările congresului au fost amânate până mâine, iar astăzi invitații străini ai congresului sunt plimbați de gazde într-un tur al Oradei. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc mâine cu începere de la ora 9.00 la Hotel Continental, iar lurările vor începe imediat după momentul festiv.

Lucrările congresului se vor desfășura în sălile de conferință din incinta hotelului Continental Forum Oradea. Limba oficială a congresului este limba engleză. La acest congres sunt așteptați circa 100 de participanți dintre care circa 15 din diverse tari ale Uniunii Europene precum  Norvegia, Germania, Suedia, Grecia și Ungaria.De asemenea vor fi prezenți invitați și din SUA. Manifestarea este organizată de către Societatea Română de Farmacologie,Terapeutică și Toxicologie Clinică în colaborare cu Universitatea din Oradea, Facultatea de Medicină și Farmacie. „Este o ocazie importantă pentru profesorii și studenții facultății de a se pune la curent cu cele main recente rezultate din farmacologia experimentală și cu noile direcții ale cercetării fundamentale", ne-a explicat Ioan Magyar, șef de catedră în cadrul FMF Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite