Condamnaţi pentru trafic de droguri sau furturi, reţinuţi de poliţiştii bihoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un belgian condamnat la închisoare pentru trafic de droguri şi doi bihoreni condamnaţi la închisoare pentru furt calificat au fost găsiţi şi reţinuţi de către poliţiştii bihoreni, în ultimele 24 de ore.

Poliţiştii bihoreni l-au depistat şi reţinut în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor pe B.T., de 39 de ani, din Belgia. „Tribunalul Bihor a emis faţă de acesta un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la cinci ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic ilicit de droguri", a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt la IPJ Bihor.

Hoţi

Totodată, poliţiştii l-au depistat şi reţinut pe orădeanul G.F., de 22 de ani, împotriva căruia Judecătoria Zalău a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la doi ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de complicitate la furt calificat în formă continuată. Poliţiştii din Biharia l-au depistat pe T.A., de 27 de ani, din Biharia, condamnat de Judecătoria Oradea la cinci ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.  „Cei trei au fost reţinuţi în Arestul IPJ Bihor şi urmează a fi încarceraţi în Penitenciarul Oradea pentru executarea pedepselor la care au fost condamnaţi", a precizat Alina Dinu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite