Concurs de patinaj pentru cei mici sâmbătă în Orășelul Copiilor din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concurs de patinaj în orășel
Concurs de patinaj în orășel

Patinoarul din Orăşelul Copiilor va găzdui sâmbătă, 20 februarie, cu începere de la ora 10:00, primul concurs de patinaj destinat copiilor. Administraţia Imobiliară Oradea, în colaborare cu instructorul de patinaj Radu Raşcu şi Academia de Dans şi Bune Maniere „Ars Nova" organizează pentru cei mici o întrecere cu probe diverse în care ei să-şi poată demonstra cunoştinţele şi abilităţile pe patine.

Concursul de patinaj se adresează copiilor de la 4 până la 18 ani, fiind planificat a se desfăşura pe următoarele categorii: 4-6 ani, 7-9 ani, 10-12 ani, 13-15 ani, 16-18 ani. Nivelul de dificultate al exerciţiilor va fi diferit, în funcţie de vârsta concurenţilor. Astfel, cei mai mici vor avea de înfruntat doar două probe: proba de patinaj viteză, pe lungimea patinoarului, şi proba de mers cu spatele. Pentru copiii mai mari se introduc probe suplimentare: patinaj printre jaloane şi o probă de îndemânare.

Cei mai experimentaţi patinatori se vor putea întrece şi la categoria patinaj artistic, care se va desfăşura pe două grupe de vârstă: 10 - 14 ani şi 15 - 18 ani. Pentru pregătirea concurenţilor, instructorul de patinaj Radu Raşcu se află zilnic, de două săptămâni, pe patinoarul din Orăşelul Copiilor, instruind patinatorii şi realizând cu ei diverse simulări.

Având în vedere că întrecerea de sâmbătă este prima de acest gen, nu se percepe taxă de înscriere.Toţi concurenţii vor fi răsplătiţi cu diplome, iar premianţii vor primi medalii. Dacă plouă sâmbătă concursul va fi reprogramat.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite