Oradea: Concurs de animație pe post-it

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul de Filme de Animaţie Metrion din Oradea (MAFF) organizează un concurs de „desene animate post-it” de scurt metraj pentru studenţi şi animatori tineri.

Tema concursului şi a festivalului este Răpirea Europei.Creaţiile primite în concurs vor fi prezentate publicului în cadrul MAFF. Cele mai bune animaţii vor fi apreciate de un juriu profesional.Termenul limită de trimitere a animaţiilor este 22 Octombrie 2009.

Regulamentul concursului

Lucrările înscrise în concurs pot să fie individuale sau de grup. Lucrările trebuie realizate plecând de la tema anunţată - Răpirea Europei - la care se adaugă şi o naraţiune, ca o posibilă sursă de inspiraţie. Fotogramele animaţiei vor fi desenate pe hârtie post-it, iar pe baza lor se va realiza imaginea dinamică/animaţia, prin fotografiere sau filmare. Toate animaţiile vor începe cu motivul grecesc al "meandrului" desenat pe hârtia post-it. Motivul "meandrului" poate fi plasat oriunde si orcum pe suprafaţa dată. După desenare se poate transforma în orice sau păstra pe toată durata. Durata maximă a animaţiilor este 3 min.

Trimirerea lucrărilor

Lucrările înscrise în concurs vor fi expediate în formatele AVI, MPEG 2, DVD-PAL 720 X 576, împreună cu formularul de participare. Ele pot fi depuse personal, prin poștă (DVD) sau online (format ZIP) la Universitatea Creștină Parțium, Catedra de Arte Plastice, strada Primăriei nr.27 Oradea, asociatia.metrion@gmail.com (prin serviciile: www.toldacuccot.hu sau www.transfer.ro)
Odată cu înscrierea la concurs, expeditorul, individual sau de grup, îşi dă acordul, fără a solicita un onorariu, pentru ca organizatorii să folosească animaţiile lor în publicitatea festivalului şi a Asociaţiei Metrion.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite