Concurs de creaţie în Orăşelul Copiilor cu ocazia Zilei Companiei de Apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania de Apă Oradea în parteneriat cu Administraţia Imobiliară Oradea pregăteşte pentru cei mai mici orădeni o zi de sărbătoare în Orăşelul Copiilor. Marţi, 20 iulie, cu prilejul Zilei Companiei de Apă, copiii din oraş sunt invitaţi la un concurs de creaţie.

Evenimentul va avea loc în sala multifuncţională din Orășel, începând cu ora 18:00. Concursul, intitulat „Apa este viaţă, nu o risipiţi!", se va desfăşura pe două categorii de vârstă: 4-7 ani şi 8-12 ani şi va consta în decorarea unui tablou de ipsos pe care vor fi montate apoi figurine din ipsos pictate.

La finele concursului se vor acorda diplome şi dulciuri pentru toţi participanţii, iar cei mai buni dintre ei vor fi premiaţi. Regia Autonomă Pieţe Agrement şi Salubritate, care este şi ea colaboratoare în acest proiect, va oferi câştigătorilor două abonamente la Ştrandul Municipal pentru câte două persoane, valabile în cursul lunilor iulie şi august.

La finele concursului, cei mici vor fi invitaţi la Amfiteatru pentru a urmări un spectacol de muzică şi dans cu trupe de copii din Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite