Concurență mare la Farmacie, niciun candidat pentru Radiologie și Imagistică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi este ultima zi în care absolvenții își mai pot depune dosarul pentru susținerea examenului de admitere la Facultatea de Medicină și Farmacie din Oradea. Probele vor avea loc miercuri, 21 iulie. Potrivit listelor de înscrieri, până azi dimineață, cei mai mulți, 157 de candidați, au optat pentru medicină generală.

Facultatea a scos la concurs anul 201 de locuri subvenționate de la bugetul de stat și alte 239 de locuri cu taxă. „La medicină generală sunt 100 de locuri și avem până în această dimineață 157 de candidați. Pentru cele 50 de locuri scoase la concurs la specialitatea farmacie s-au înscris 120 de absolvenți, aici fiind cea mai mare concurență. Urmează apoi medicina dentară unde sunt 40 de locuri și 54 de înscriși, asistență medicală generală cu 20 de locuri și 67 de candidați și balneo-fiziokinetoterapie și recuperare cu 42 de înscriși la 30 de locuri" a explicat Gheorghe Mermeze, prodecanul facultății.

La radiologie și imagistică nimeni

Cu toate că la specialitatea radiologie și imagistică au fost puse la bătaie 20 de locuri, până în această dimineață nu a fost înscris niciun candidat. Examenul de admitere, programat pentru miercuri, 21 iulie. va consta intr-un test grila, susținut din biologie sau chimie, la alegere. Media obținută la Bacalaureat contează în proporție de 20%.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite