Concert gratuit pentru orădenii care vor o ţară ca afară, la Era Shopping Park

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toţi iubitorii de muzică pop-rock sunt aşteptaţi astăzi la un super concert susţinut de una dintre cele mai în vogă formaţii de profil din România, Vunk.  Trupa va urca în această seară, de la orele 18.00, pe scena de la Era Park. Concertul va fi urmat de o sesiune de autografe.

Cei patru membri ai trupei Vunk şi-au adjudecat de curând două dintre cele mai importante distincţii acordate în cadrul Premiilor Radio România Actualităţi: cel mai bun album pop-rock si cel mai bun artist pop-rock. La Oradea ei vor aduce melodii consacrate, dar şi piese de pe cel mai nou album al lor, precum „Lacrimi de coniac" şi „Vreau o ţară ca afară". Trupa Vunk s-a lansat în 1999, sub numele de Vank, nume format din iniţialele membrilor (Victor, Alex, Nicu şi Cornel). În luna noiembrie a aceluiaşi an, apare şi primul album numit „Voyeur" ce conţine 10 piese. Nu după mult timp, Vank intră pe toate canalele radio-tv din ţară cu piesa „Noi o scoatem la capăt" devenită smash-hit.

Disney la Oradea

Tot astăzi, personajul de desene animate Bambi vine să ii distreze pe cei mici la primul eveniment marca Disney din Oradea. Între 11.00 şi 15.00, micuţii vor învăţa să îi deseneze pe Bambi şi pe Bocănila şi să participle la o serie de concursuri.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite