Comandantul Aeroportului Oradea, acuzat că face externalizarea serviciilor după bunul plac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turbulenţe la aeroportul din Oradea, cauzate de acuzele ce i se aduc şefului aerogării, comandantul Ghoerghe Pasc. Viceliderul Sindicatului Liber „Aeroportul Oradea", Andrei Pop, îl acuză pe comandantul aerogării că vrea să externalizeze serviciile de handling-sol, după voia lui.

Acum câteva zile, Sindicatul Liber „Aeroportul Oradea", prin viceliderul organizaţiei sindicale, Andrei Pop, a depus la sediul Consiliul Judeţean (CJ) Bihor un document prin care reclama faptul că Gheorghe Pasc, comandantul aerogării, vrea să externalizeze serviciul de handling-sol după bunul plac. Actul conţine totodată alte zece puncte de nemulţumire vizavi de activitatea lui Pasc.

Reprezentantul organizaţiei sindicale se leagă, înainte de toate, de titulatura de „comandant" a lui Pasc. „Este un peiorativ impropriu pe care şi-l asumă, deoarece Aeroportul Oradea este o regie autonomă cu specific deosebit, de interes local, nu o unitate militară", afirmă Andrei Pop. Nemulţumirea principal a lui Pop se leagă de faptul că Pasc doreşte externalizarea mai multor servicii care sunt benefice pentru aeroport.

„Interpretează după bunul plac Ordonanţa de Urgenţă nr.61, dorind externalizarea unor servicii care aduc profit aeroportului şi menţinerea unora neprofitabile, cu excedent de personal. Pasco mite că măsurile prevăzute de ordonanţă sunt sunt luate de forul tutelar, Cosniliul Judeţean şi nu decătre domnia sa", susţine viceliderul de sindicat.

Cieşte ce acuze i se aduc comandantului Aeroportului Oradea, astăzi, în Adevărul de Transilvania!

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite