Coloană de peste 1 km la intrarea în Oradea, zonă „prioritară“ la deszăpezire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O coloană de maşini, lungă de peste 1 km, s-a format în jurul orei 16.00, pe E 60, la intrarea în Oradea. Pentru a ocoli blocajul în trafic, zeci de şoferi au înaintat spre oraş pe contrasens, agravând şi mai tare situaţia. Deşi responsabilii cu deszăpezirea se scuză că nu pot curăţa străzile din oraş, fiindcă prioritare sunt cele de la intrările şi ieşirile de localitate, s-a dovedit că nici acestea nu sunt mai bine

Un adevărat haos alb s-a creat în urmă cu câteva ore la intrarea în oraşul Oradea, pe Şoseaua Borşului (E60/DN1), una dintre arterele principale din judeţ. Deşi reprezentanţii RER Ecologic Service, firma care se ocupă de deszăpezire în Oradea, au spus că se munceşte cel mai intens la curăţarea drumurilor de la intrările şi ieşirile din Oradea, tocmai într-un astfel de loc „prioritar" s-a produs blocajul.

TIR împotmolit pe rampa înzăpezită

Cum era de aşteptat, de vină nu sunt cei de la RER, ale căror utilaje de deszăpezire stăteau parcate în spatele magazinului Kaufland, ci un autocamion care s-a blocat pe rampa care urcă dinspre Şoseaua Borşului spre centura oraşului Oradea. „Un TIR neechipat corespunzător s-a blocat pe rampa care urcă de pe Borşului spre pod. Din cauza acestuia nu au putut trece celelalte autoturisme", a spus  Ionel Ban, director de producţie la RER.

image
image
image

Dă click pe poze pentru a vedea mai multe imagini

Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectorarul de Poliţie al Judeţului Bihor, a spus că poliţiştii rutieri au intervenit imediat pentru a decongestiona traficul în zonă. „Circulaţia a fost deviată prin oraş", a spus Alina Dinu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite