Oradea: Colecții ale unor designeri orădeni, prezentate în Heat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Colecții ale unor designeri orădeni, prezentate în Heat
Oradea: Colecții ale unor designeri orădeni, prezentate în Heat

Amalia Judea, alături de studenții Facultății de Arte Vizuale din Oradea și tineri designeri consacrați în lumea modei pe plan național, a organizat ieri seară un eveniment inedit în Heat Club.

"S-a prezentat o colecție de grup inspirată din arta cubistă, pictură, sculptură și cu o tematică colorată și plină de fantezie pornind din perioada Hippy. Cei prezenți au putut vedea ținute de spectacol și o linie de pret-a-porter".
Și-au prezentat creațiile designerii Popa Zsolt, Natalia Mihoc, Elena Spac, Torok Andreea, Suzana Buna, Delia Boclajuc, Sasca Rebeca și Anca Cobzaru.

"Oláh Orsolya Beáta a prezentat o colecţie inspirată din costumele tradiţionale greceşti cu numele „Athenian Golden Tailors, care este o invitaţie în lumea plină de farmec şi tradiţii greceşti. A realizat o linie vestimentară Haute-a-Porter, pentru femei cu vârsta cuprinsă între 25-30 de ani, sezonul toamnă-iarnă. Costumele sunt îmbogăţite cu bijuterii specifice tradiţiei greceşti, de metal, realizate de designerul Abrudan Horea”, spune Amalia Judea. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite