Coincidență tragică: Un motociclist a murit în ziua marșului de atenționare „Mă vezi?” (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lipsa respectului în trafic a făcut o nouă victimă. Chiar în ziua în care peste două sute de motocicliști au organizat un marș regional pentru a atrage atenția șoferilor, un biker a murit în Sânmartin. Un tânăr de 31 de ani, cadru universitar la Oradea, aflat la volanul unui Golf, nu s-a asigurat corespunzător la stop și a ieșit pe drumul principal, fiind izbit de un tânăr motociclist, despre care surse neoficiale spun că ar

Apropiații polițistului mort au postat pe youtube un colaj de imagini, în memoria acestuia

UPDATE, ora 16.30

Citește aici cum au încercat astăzi motocicliștii să-i determine pe șoferi să îi vadă în trafic

Octavian Negruți, inspector la Serviciul de Poliție Rutieră Bihor, ne-a informat că tânărul de 26 de ani a murit pe loc, în urma impactului puternic. Potrivit acestuia motociclistul, pe nume Ionuț Petrovai,  locuia la Oradea, dar era născut în Maramureș. Prietenii biker-ului, adunați în număr mare în Sânmartin, au povestit că tânărul avea experiență și conducea regulamentar, subliniind că șoferul auto, care a vrut să vireze la stânga fără să se asigure, este singurul vinovat.  La polul opus, prietenii șoferului auto, îl consideră vinovat pe motociclist. „Săracul e în stare de șoc. Mi-a recunoscut că ar fi preferat să-și piardă o mână decât să fie responsabil pentru moartea unui om”, a spus despre șofer Aurel Lazăr, un localnic. Vlad Dumitru, un bihorean care locuiește chiar lângă locul accidentului, ne-a povestit că motociclistul ar fi gonit într-o singură roată. „Am auzit din casă bubuitura”, a spus Vlad Dumitru.

image

Prietenii lui Ionuț au aprins lumânări la locul tragicului accident

Avertizare

Scopul marșului regional organizat de motocicliști astăzi la Oradea a fost de a atenționa șoferii asupra faptului că și ei există în trafic. În ciuda marșului, astăzi, în jurul orei 14.10, un motociclist a murit, tocmai fiindcă nu a fost văzut de către șoferul Golf-ului. „Orădeanul circula cu un Super Bike sport în localitatea Sânmartin. Un autoturism Volkswagen Golf a ieșit dintre blocuri și nu i-a acordat prioritate”, a spus Traian Cuc, agent șef al Poliției Rutiere Oradea. Până la această oră, nu se știe dacă victima făcea parte din grupul de motocicliști care au executat astăzi marșul. „Se poate să fie din grupul nostru, nu știm încă”, a spus biker-ul Laszlo Cseh, organizatorul orădean al marșului celor 200 de motocicliști care au trecut astăzi prin Oradea. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite