Coada de tiruri din Borş a iscat o analiză internă a acţiunii de combatere a evaziunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coloana de tir-uri la intrarea în ţară
Coloana de tir-uri la intrarea în ţară

Din ordinul ministrului Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, în Sectorul Poliţiei de Frontieră Borş va avea loc o analiză urgentă a felului în care s-a  desfăşurat acţiunea de combatere a contrabandei de săptămâna trecută. Joia trecută o coadă de 10 kilometri s-a format atât la ieşire, cât şi la intrare în ţară, din cauza unor verificări făcute în vamă. 

Din cauză că în urma controalelor făcute de poliţiştii de frontieră s-a format o coadă de tiruri de 10 kilometri, ceea ce a ridicat suspiciuni asupra felului în care s-a desfăşurat acţiunea de  control a documentelor şi a mărfii, s-a ordonat analiza. Mai mult, după ce au stat ore întregi la coadă, şoferii de tiruri s-au plâns că pierd timp şi bani din cauza aşteptării.

Analiza vizează felul în care conducerile celor două sectoare ale poliţiei de frontieră au gestionat resursele în cadrul acţiunii de combatere a evaziunii fiscale. Cu toate acestea, joia trecută, când a avut loc acţiunea de combatere a evaziunii fiscale şi a contrabandei, prin verificarea atât a tirurilor care intrau, cât şi a celor care ieşeau din ţară, cei din Borş susţin că au făcut eforturi suplimentare.

„S-a suplimentat numărul echipamentelor de control a mărfii, dar şi numărul de poliţişti de frontieră care efectuează controlul documentelor", susţinea atunci purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea, Dan Lazăr.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite