Oradea: Cluburi sancționate de polițiștii comunitari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Cluburi sancționate de polițiștii comunitari
Oradea: Cluburi sancționate de polițiștii comunitari

Poliţiştii comunitari orădeni au verificat cluburile şi barurile de noapte, ca urmare a numeroaselor reclamaţii primite din partea cetăţenilor, care sesizau disconfortul creat de către muzica şi gălăgia din aceste localuri.

"S-au constatat nereguli, în multe cazuri nivelul de zgomot fiind mult peste limita maximă admisă de lege. În acest caz, agenţii Poliţiei Comunitare au aplicat sancţiuni amenzi, au dispus măsuri complementare sau chiar au procedat la propunerea de suspendare a activităţii pe o perioadă de 30 de zile", spune Carmen Cherteș, purtătorul de cuvânt al Primăriei Oradea.

Cluburi sancționate

La Club Laguna White, de pe strada Avram Iancu nr. 4,  ca urmare a celor două sesizări venite din partea locatarilor, agenţii Poliţiei Comunitare împreună cu reprezentantul Direcției de Sănătate Publică au verificat nivelul de zgomot în imobilele învecinate și au constatat că era peste limita maximă admisă. "Au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale a câte 500 lei fiecare, iar întrucât clubul a continuat să deranjeze locatarii s-a dispus suspendarea activităţii S.C. Giso Com SRL. Totodată, agenţii Poliţiei Comunitare au solicitat administratorilor să monteze încă o uşă termopan la intrarea în club, pentru a reduce disconfortul vecinilor provocat de muzica din interiorul clubului", precizează reprezentantul Primăriei Oradea.

Club Sfera închis

La Club Luna, de pe strada Pescăruşului, polițiștii au cerut dublarea uşilor la intrarea în club. Măsura a fost respectată de conducerea clubului, iar nivelul de zgomot a fost redus sub limita maximă admisă de lege. La Club Sfera, de pe strada Emanuil Gojdu, ca urmare a celor de şase sesizări din partea locatarilor, după verificări repetate a nivelului de zgomot si aplicarea a două amenzi, a fost suspendată activitatea clubului pe o perioada de 30 zile."Obiectivul principal al acţiunii nu a constat în acordarea de sancţiuni şi amenzi, închiderea cluburilor sau limitarea locurilor de distracţie pentru orădeni, ci în realizarea unui climat de normalitate socială în municipiu şi înlăturarea disconfortului produs de zgomotul din barurile şi cluburile orădene", menționează Carmen Cherteș.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite