Clubul Fotografic Nufărul, 35 de ani de activitate în arta fotografică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea a organizat vineri o celebrare a celor 35 de ani de axistenţă a Clubului Fotografic Nufărul din Oradea. Evenimentul a avut o dublă semnificaţie, deoarece la aceelaşi dată a fost sărbătorit şi fotograful Ştefan Toth, un personaj cu influenţă determinantă în destinul clubului de fotografie.

Fotoclubul este considerat cea mai reprezentativă şi activă organizaţie de acest gen din Oradea. Mai multe programe au fost oragnizate cu prilejul celor două aniversări, dintre care una a reprezentat deschiderea la primărie a expoziţiei jubiliare „Paşi spre lumină". La eveniment au participat actuali membri ai fotoclubului, dar şi persoane care de-alungul timpului au sprijinit activitatea Clubului Fotografic Nufărul.

La festivitatea din Sala Mare a Primăriei a participat şi primarul Ilie Bolojan, care a vorbit despre însemnătatea clubului foto. „Este o onoare pentru noi că avem în oraşul nostru un fotograf atât de pasionat şi devotat artei fotografice, care de 35 de ani este activ prezent la vernisaje internaţionale şi naţionale, aducând un prestigiu şi un renume important Oradiei. În numele administraţiei locale şi al meu personal, îi felicit pe membrii clubului la această aniversare şi doresc un sincer La Mulţi Ani domnului Ştefan Toth”, a spus Bolojan

Deasemenea, gazda evenimentului, viceprimarul Biro Rozalia, a felicitat fotoclubul şi fondatorii acestuia pentru meritele deosebite aduse municipiului Oradea, pentru rolul important pe care îl are în viaţa culturală şi socială a oraşului şi i-a urat în continuare noi succese în acest domeniu, informează Biroul de presă al primăriei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite