Club sportiv de dans din Oradea cu cele mai multe perechi de dansatori în lotul național

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 În premieră, un club de dans sportiv din Oradea are cinci perechi de dansatori în lotul național de dans sportiv al României. Dansatorii Clubului Sportiv Exclusiv vor putea fi urmăriți în cadrul Toamnei Orădene.

Ca urmare a participării la Campionatul Naţional al României de la Bucureşti cinci perechi din cele şase cu care s-a prezentat Clubul Sportiv Exclusive, au ocupat un loc în finală şi în semifinale. "Astfel, cinci perechi ale clubului fac parte din lotul naţional al României la dans sportiv, fapt fără precedent pentru un club sportiv din România. Cel mai bun loc a fost obţinut de perechea perechea George Gug şi Andreea Marti care au ocupat locul trei la categoria open latino 10-11 ani", spune Florin Culda, antrenorul celor doi. Ei au participat şi în acest an, pentru a doua oră, la cel mai puternic concurs de dans sportiv din lume organizat la Stuttgart, German Open Championship. În acest an perechea de sportivi s-a clasat pe locul 50 dintr-un total de 107 perechi. Pentru toate rezultatele obţinute anul trecut şi în acest an, antrenorii clubului au acordat astăzi sportivilor premii constând în medalii,  diplome  si echipamente sportive: treninnguri, tricouri etc yoate personalizate cu insemnele clubului.

Cursuri de dans

Clubul Sportiv organizează, pe lângă pregătirea perechilor de sportivi de performanţă şi cursuri de iniţiere pentru diferite categorii de vârstă, in cadrul comunitatii evreiesti, la sediul JCC Oradea.
Clubul Sportiv şi-a început activitatea în anul 2009 fiind înfiinţat de către antrenorii Oana Floruţ şi Florin Culda, multiplii campioni naţionali la diferite categorii de dans sportiv. Clubul a obţinut o serie de rezultate la concursurile din ţară şi din străinătate.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite