Clovnul Igor, profesor de educație rutieră pentru foștii pacienți de la Spitalul Municipal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clovnul Igor, profesor de educație rutieră
Clovnul Igor, profesor de educație rutieră

La școala auto Opel West, zece din foștii pacienți de pe secția de oncologie a Spitalului Dr. Gavril Curteanu au învățat cum să se comporte responsabil în trafic. Clovnul Igor le-a testat cunoștințeleîn materie de educație rutieră.

"Noi am invitat 25 de copii din tot județul. Din păcate, condiția precară de sănătate i-a împiedicat pe câțiva dintre ei să ni se alăture, așa că doar zece copii care au învins cancerul sau leucemia au venit astăzi la activități", a spus subcomisarul Ioana Indrieș din cadrul Inspectoratului de Poliție Bihor.

Clovnul Igor, profesor de educație rutieră

Lecția de educație rutieră pentru cei mici s-a desfășurat la școala auto Opel West. Polițiștii bihoreni au prezentat un film cu principalele reguli care se aplică în trafic, însă clovnul Igor a predat lecția despre semnele de circulație. Acțiunea face parte dintr-un program care se va finaliza sâmbătă, la ora 18.00, în sala  Filarmonicii, cu un concert de caritate în memoria lui Michael Jackson. Banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi donați Asociației „Protejaţi copiii", care susţine micuții pacienți internaţi la secţia de oncologie a Spitalului Municipal.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite