Clovni din Anglia și dansuri inventate special pentru ei îi vor distra pe copiii din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârșit de vacanță, copiii orădeni sunt așteptați la o ultimă petrecere, înainte de întoarcerea în bănci și la programul de școală. Astăzi, de la orele 17.00, în Orășelul Copiilor, trei clovni vor încerca să le aducă zâmbetul pe buze, într-o zi mohorâtă.

Clovnii de la Flying Seagulls, din Marea Britanie, vor face atmosferă la Oradea.  „Trupa Flying Seagulls este din Marea Britanie şi se află în Oradea pentru două zile în acest an, ca urmare a unei colaborări cu Fundaţia Smiles. Pentru spectacolul din Orăşelul Copiilor, clovnii anunţă jonglerii noi, la care sunt invitaţi să participe gratuit toţi copiii", transmite Primăria Oradea, printr-un comunicat.

Mișcare și distracție

Ziua de mâine le aduce copiilor din Oradea dans și muzică disco. Academia de Dans Ars Nova va oferi un program interactiv, în care fiecare copil va putea dansa pe ritmuri dintre cele mai antrenante. Micuții vor învăța pașii unui dans conceput special pentru ei, pe nume ZumbAtomic. De asemenea, cei interesaţi vor putea proba şi folosi ingenioşii pantofi de Kangoo Jumps, utilizaţi în sportul cu acelaşi nume. Petrecerea va începe la orele 16.30.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite