Circulație deviată: Două zone din Oradea se transformă începând de azi în șantier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două lucrări importante au demarat astăzi în Oradea. Una dintre ele vizează reamenajarea Pieței București, unde vor fi amenajate și două girații. A doua serie de lucrări a luat startul la podul rutier din zona Ștefan cel Mare. Reabilitarea va dura estimativ până în luna septembrie.

Două lucrări de amploare au luat startul la Oradea astăzi. Prima dintre ele vizează renovări în zona Gării, în Piața București. Lucrarea este executată de Drumuri Orășenești și vizează tronsonul cuprins între străzile Berzei şi Săvineştilor. În această zonă urmează să fie executate două giraţii. Durata lucrărilor este estimată la trei luni, iar valoarea lor este de 1.721.541 lei.
Alături de girații, din acești bani se vor amenaja locuri de parcare, se vor reface spaţiul verde și  suprafaţa carosabilă şi se vor executa corecţiile necesare  pentru colectarea  apelor pluviale.

Circulație închisă la pasajul CFR

Tot astăzi au început și lucrările de reabilitare a podului rutier. Lucrările vor dura estimativ până în luna septembrie și vor fi executate de firma Abed Nego. Din acest motiv, circulația pe pasajul CFR din zona Șetfan cel Mare va fi închisă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite