Circulația tramvaielor și autobuzelor se modifică începând de vineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tramvaie Oradea
Tramvaie Oradea

O parte din stațiile de autobuz din Centrul Civic vor fi desființate începând de săptămâna viitoare. Mai mult, de vineri, tramvaiele nu vor mai circula pe relația Centrul Civic - Gară - Centrul Civic, din cauza unor lucrări la macaze.    

 Începând cu 1 noiembrie se desfiinţează staţia de autobuz de la Facultatea de Medicină, care deserveşte traseele 10,12, 20 şi 23, începând cu 1 noiembrie. Staţia "Emanuil Gojdu" va fi, începând cu aceeaşi dată, operaţională şi pentru aceste trasee, pe lângă liniile 13 şi 16 deservite în prezent. Se desfiinţează de asemenea şi staţia "Emanuil Gojdu", de pe Aleea Gojdu, care deservea traseul liniei 15.

Curse speciale pentru 1 noiembrie

 "Pentru a asigura transportul călătorilor, ocazionat în aceste zile de comemorarea morţilor, în perioada 29 octombrie - 1 Noiembrie, pe relaţia Piaţa Unirii - Cimitirul Municipal vor circula două autobuze în regim de curse rapide, care nu vor opri în staţii intermediare. În funcţie de fluxul de călători autobuzele liniei 14 vor putea fi suplimentate", se arată într-un comunicat al Regiei Autonome de Transport Local Oradea.

Modificări și la circulația tramvaielor

 Începând de vineri, 29 octombrie 2010, de la ora 10.00, circulaţia cu tramvaie pe relaţia Centrul Civic - Gara Centrală - Olosig - Gara Centrală - Centrul Civic se sistează până în 31 octombrie 2010, din cauza lucrărilor de înlocuire a macazelor. Pe linia respectivă vor fi introduse cinci autobuze ( linia TRV 1 ) la interval de 8 minute, cu respectarea staţiilor: Emanuil Gojdu - Centrul Civic - B-dul Magheru - Magazinul Crişul (staţia liniei 17) - Gara Centrală (lângă mesagerie) - Stadion - Olosig (pe strada Olimpiadei).

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite