Circul Safari îi aşteaptă pe orădeni la Era Park cu numere speciale de dresură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dresură cu elefanţi
Dresură cu elefanţi

Circul Safari a ajuns din nou la Oradea şi îi aşteaptă pe copii cu numere speciale de dresură de animale, acrobaţii şi jonglerii, dar şi cu o surpriză de proporţii de Ziua Mondială a Circului.

În premieră în România, Circul Safari va prezenta un număr extraordinar al Şcolii de dresură cu lei, alături de dresura de elefanţi.

Îndrăgitul Circ Safari a ajuns ieri la Oradea, la Era Park, unde stă până mâine. Şi de această dată el le aduce vizitatorilor spectacole pline de veselie şi emoţie. Orădenii vor putea participa la reprezentaţiile circului Safari de la ora 15.00 şi 18.00. Fiecare reprezentaţie va include momente amuzante cu clovni, magie, jonglerii şi acrobaţii la mare înălţime, dar şi dresură de animale: elefanţi, lei, hipopotami, cămile, ponei, zebre sau bivoli din Africa şi Ungaria. În plus, în pauze, vizitatorii vor putea vizita grădina zoologică.

Astăzi Safari serbează Săptămâna Mondială a Circului, astfel că toţi copiii sunt aşteptaţi la Ziua Porţilor Deschise între orele 10.00-13.00. Ei vor putea vizita grădina zoologică a circului, se vor putea împrieteni cu animalele şi se vor putea fotografia cu acestea, pentru o amintire de neuitat. Toate fotografiile din cadrul Zilei porţilor Deschise vor putea fi găsite şi descărcate de pe pagina de Facebook a ERA Park Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite