Circul Orlando îi aşteaptă pe orădeni în parcarea de la Era Shopping Park

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârşit de săptămână Circul Orlando poposeşte în premieră la Oradea, în parcarea Era Park. Timp de o săptămână orădenii pot lua parte la spectacolele de acorbaţie şi dresură de animale.

Circul Orlando, condus de Orlando Oprescu, cunoscut tuturor romanilor prin participarea sa la emisiunea Românii au Talent, poposeşte la Oradea între 30 septembrie şi 6 octombrie.

Orlando are 24 de ani şi este pe scenă de la vârsta de 5 ani, fiind cea de-a patra generaţie a unei familii de circari cu tradiţie pe scena bucureşteană. Circul pe care îl conduce din 2008 prezintă spectatorilor un mix interesant între acrobaţii la mare înălţime, executate de artişti din SUA, Franşa, Cehia şi Anglia şi dresura de animale, cu trei elefanţi, patru cămile, şase cai, patru zebre şi patru lame.

În timpul săptămânii programul cuprinde un spectacol de la ora 18.30, iar in weekend două spectacole de la ora 15.30 respectiv 18.30. Fiecare reprezentatie dureaza doua ore, iar intrarea este 25 de lei pentru copii şi 30 de lei pentru adulţi.

Cu ocazia venirii Circului Orlando în Oradea, Era Park iniţiază proiectul „Toţi copiii la circ".  Prin intermediul programului a fost lansată o invitaţie la circ către toate ONG-urile care au în grijă copii, costurile participării lor la reprezentaţii fiind suportate integral de către Era Park.

"Circul are o magie aparte, mai ales când eşti copil şi am vrut să-i ajutăm pe toţi cei mici să se bucure de aceste spectacole speciale. Programul „Toţi copiii la circ" este o invitaţie către ONG-urile locale, dar şi o confirmare a impliăarii Era Park în viaţa socială a Oradei", a spus Delia Flechianu, Marketing Coordonator ERA Park Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite