Oradea: Cinefilii orădeni, interesați de sfârșitul lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dezastrele se vând bine la Oradea. Thrillerul "2012", regizat de Roland Emmerich, care descrie sfârşitul lumii anunţat de civilizaţia maya, rulează la cinematograful Hollywood Multiplex din Lotus Center, cu casa închisă.

Potrivit informațiilor primite de la Șerban Pantea, manager cinematograf, pentru spectacolele de miercuri seară deja nu se mai pot face rezervări. Filmul a rulat în premieră la Oradea vineri seară. „Încă de miercuri lumea a început să sune, pentru rezervări. Filmul a rulat cu casa închisă la toate spectacolele din acest weekend”, a spus Șerban Pantea.

Despre sfârșitul lumii
„2012 ar trebui sa fie un an ori al transformării spirituale măreţe, ori al apocalipsei. Calendarul mayaş pretinde că va fi un timp în care existenţa pământului va fi întoarsă cu susul in jos. Nostradamus a prevestit ciocnirea unei comete imense de Pământ în 2012, iar sfântul catolic Malahie a prevestit că în acelaşi an ultimul Papă va sosi, vestitor al Zilei Judecăţii.
Avertizat de aceste previziuni, un cercetător deschide un portal într-un univers paralel şi îşi contactează replica de acolo pentru a preîntâmpina Apocalipsa”, astfel este prezentat filmul, pe www.cinemagia.ro. Regizorul filmului este Roland Emmerich, care a mai regizat "Independence day" şi "The day after tomorrow".

Orele de difuzare, de luni până joi sunt 15:30, 18:45 și 21:45.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite