Cinci persoane au ajuns la spital după ce au fost victimele unor accidente în Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Polițiștii de la rutieră au aplicat, ieri, 99 de sancțiuni dintre care 20 pentru depășirea limitelor legale de viteză. De asemenea, 13 pietoni care traversau neregulamentar au fost amendați agenții de circulație.

În cursul zilei de ieri, la Serviciul Poliției Rutiere Bihor au fost înregistrate 11 tamponări, dar și cinci accidente grave. Primul s-a petrecut în jurul orei 06.00 pe Calea Clujului. Un tânăr de 29 ani a pierdut controlul mașinii pe șoseaua acoperită de zăpadă și a intrat pe contrasens lovind frontal o altă mașină. Atât șoferul cât și pasagerul autoturismului care circula regulamentar au ajuns la spital.

Accident grav pe DN 1

Un sfert de oră mai târziu, echipajul de la ambulanță era solicitat la un nou accident petrecut, de data aceasta, în localitatea Gheghie. Într-o curbă, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de mașină care circula regulamentar din sens opus. Șoferul care a provocat accidentul, dar și o femeie de 34 ani, pasageră în autoturism, au ajuns în stare gravă la spital. În jurul orei prânzului, medicii au transportat de urgență la spital un bărbat care a fost acroșat de un autoturism scăpat de sub control din cauza carosabilului acoperit cu zăpadă, în localitatea Curtuișeni. Starea celor cinci victime este stabilă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite