Cinci cetățeni afgani au încercat să treacă granița în Ungaria, înghesuiți lângă rezervorul unui TIR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci bărbați, din Afganistan, au încercat să treacă fraudulos granița, dumincă dimineața, pe la la Punctul de Trecere a Frontierei Borş. Cei cinci stăteau ascunși într-un compartiment special, realizat lângă rezervorul unui camion.

Se pare că cei cinci s-au înghesuit în compartimentul pentru roțile de rezervă ale unui camion, înamtriculat în Grecia. Polițiștii de frontieră i-au depistat pe bărbați cu ajutorul unui aparat cu termoidetecție.

„Automarfarul era condus de un cetăţean grec în vârstă de 56 ani, şi transporta paleţi cu profile de aluminiu având ca şi destinaţie finală Austria. În urma controlului fizic al automarfarului efectuat cu aparatura „Roentgen" din dotare, au fost descoperite sub automarfar cinci persoane de sex masculin", spune Dan Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Bihor.

Scopul celor cinci cetățeni afgani era să ajungă în spațiul Schengen. Bărbaţi sunt acum cercetați și li s-au întocmit actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale   

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite