Cicliștii olandezi au strâns zeci de mii de euro pentru copiii bolnavi din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul caritabil "Bike for Children" a adunat peste 50.000 de euro. Pentru a ajuta copiii bolnavi, nouă cicliști români și olandezi au parcurs în 10 zile un traseu de 2000 de kilometri, mai mare decât cel străbătut în turul Franței.

Un grup de 9 biciclişti, angajaţi ai grupului Csi, români şi olandezi, au pornit pe bicicletele lor din localitatea Raamsdonksveer, Olanda, şi au sosit în  Cluj-Napoca în 21 mai. Aceştia au parcurs în 10 zile un traseu de 2000 km, ceva mai mult decât turul Franţei. Bicicliştii au pedalat circa 207 km / zi, și au ajuns în Oradea joi, 20 mai. Gala finală a evenimentului a fost vineri, în Cluj. Cei 50.000 de euro strânși în timpul campaniei au fost împărţiţi în două cecuri egale şi donaţi celor două fundaţii Kika şi Peter Pan.

Obiectivul Fundaţiei Kika este de a aduna fonduri  pentru combaterea cancerului la copii. Fundaţia Peter Pan va utiliza fondurile obţinute pentru sprijinirea Centrului de Pedagogie Curativă Hunedoara, o şcoală primară pentru copii cu dizabilităţi, cu vârste cuprinse între 5 şi 15 ani, din Lupeni, jud. Hunedoara.

Csi România a  sărbătorit 5 ani de activitate prin organizarea acţiunii inedite intitulată "Bike4Children" - sport pentru suportul copiilor", un tur ciclist  cu startul în Olanda şi destinaţia finală la Cluj-Napoca, eveniment ce a îmbinat cu succes trei elemente - sport-caritate-business. El a fost realizat de Csi România în colaborare cu firma mamă din Olanda, Csi Industries BV şi în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite