Chitaristul Marius Pop se află printre cei 100 de finalişti ai concursului Guitar Idol VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chitaristul Marius Pop este singurul român care a ajuns în finala mică a concursului Guitar Idol. Orădeanul a fost selectat în concurs de juriu, însă pentru a ajunge în finala competiţie are nevoie de voturile internauţilor români sau străini.

Marius Pop este printre cei o sută de finalişti, aleşi din cei peste 1.000 înscrişi în competiţia Guitar Idol 2011, la care participă instrumentişti din toată lumea. După calificarea în finala mică, va avea loc o selecţie online, urmând ca în toamnă, zece artişti să cânte în marea finală, un spectacol live care va avea loc la Londra. 
Marius Pop este unul dintre cei 20 de chitarişti selectaţi de juriul competiţie. Ceilalaţi finalişti au ajuns până în această fază  în funcţie de numărul de vizionări pe YouTube, voturile publicului sau alte criterii. „Iniţial nu am dat importanţă concursului. M-am înscris şi am uitat complet de competiţiue până în momentul în care am fost anunţat că am fost selectat pentru a merge mai departe", spune Marius Pop. 



Dă click pe poze pentru fotogalerie cu chitaristul Marius Pop

Pentru următoarea fază din concurs, chitaristul a înscris o piesă diferită faţă de cea care l-a adus până în acest punct, deoarece organizatorii i-au cerut o piesă mai comercială. Marius a pregătit un clip la piesa „Marbri", filmat în studio alături de colegii din trupa The M Theory. Chitaristul nu este la prima participare la concursul Guitar Idol.  A participat şi la ediţiile din 2009 şi 2010. „În 2009 am ajuns până în finala mică, însă şi atunci am avut o piesă mult prea tehnică şi era nevoie de una mai comercială", spune artistul.

Ascultă piesa cu care concurează Marius Pop la Guitar Idol 2011

image
image

Citeşte în Adevărul de Transilvania de astăzi mai multe detatii despre concursul Guitar Idol şi despre proiectele artistului Marius Pop.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite