Chioșcuri noi de ziare, agreate de primărie, au fost amplasate în Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest week-end la Oradea au sosit încă 13 chioşcuri private de difuzare a presei, modelul nou agreat de Primăria Oradea. Chioșcurile au fost amplasate în zona central și în cartiere.  Chioşcurile din oraş care nu vor fi schimbate cu noile modele agreate de Primărie vor fi demolate în perioada următoare.

Zonele în care au fost montate noile chioșcuri sunt: lângă Primărie, la magazinul Crişul, lângă biserica din Nufărul, în parcul 1 Decembrie - vizavi de Catedrală, pe strada Primăriei - colţ cu B-dul Decebal (vizavi de Biserica Emanuel), în P-ţa Bucureşti, două pe Calea Aradului colţ cu Aviatorilor, la Universitate, lângă sensul giratoriu de pe B-dul Dacia - intersecţia cu strada Carpaţi, în spate la strada Transilvaniei (lângă magazinul Master), la P-ţa Cetate şi încă unul tot pe B-dul Dacia (vizavi de magazinul Profi).

"La ora actuală în Oradea există 15 astfel de chioşcuri model nou, primele două fiind montate în vara anului trecut lângă Piaţa Cetate şi vizavi de Agenţia de Voiaj de pe pietonală. În decurs de o săptămână, chioşcurile vechi care mai funcţionează încă lângă cele noi, urmează să fie dezafectate",  a declarat Mirela Macra, reprezentantul Primăriei Oradea. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite