Cetățenii Confederației Elvețiene se pot angaja la noi doar cu datele din pasaport

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cetățenii Confederației Elvețiene care vor să lucreze în țară nu au obligația de a completa Codul Numeric Personal în registrul salariaților. Completarea se face cu datele din pasaport. Pentru a primi dreptul de rezidență străini trebuie să prezinte un print-screen după registru la ITM

Cetăţenii Confederaţiei Elveţiene și doresc să se angjaeze , nu au obligaţia completării de către angajator a secţiunii C.N.P (cod numeric personal) în Registrul General de Evidenţă a Salariaţilor. Completarea registrului cu datele înscrise în documentul de călătorie sau de identitate al angajatului este suficientă.

În același timp cei care vor să aibă dreptul la rezidență în scopul de a lucra în România trebuie să meargă la sediul ITM cu următoarele documente: Contract individual de muncă încheiat între părţi (original şi copie), „Print screen" din Registrului General de Evidenţă a Salariaţilor, la secţiunea unde se regăsesc datele referitoare la înregistrarea contractului de muncă, ştampilat şi semnat de către angajator pentru confirmarea veridicităţii documentului prezentat.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite