Centrul Cariere organizează Bursa Locurilor de Muncă, la Era Shopping Park Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acest weekend aduce oportunități de angajare pentru toți orădenii. Mâine, între orele 10.00 - 13.00, la un mall din Oradea, are loc "Bursa Locurilor de Muncă", unde sunt asteptați toți cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

Orădenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptaţi, mâine, între orele 10.00-13.00, la Bursa Locurilor de Muncă, eveniment care are loc la Era Park Oradea. Bursa Locurilor de muncă este un proiect creat de Centrul Cariere din cadrul Fundației Ruhama în parteneriat cu Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Bihor, ERA Shopping Park Oradea, Camera de Comerț și Industrie Bihor, Eurobusiness Parc Oradea, Asociația Firmelor Bihorene, Federația Patronilor Bihor și AISEC Oradea. Acțiunea are ca scop promovarea unui număr cât mai mare de locuri de muncă și ocuparea acestor locuri de către personae care să corespundă cerințelor.

"Ne bucurăm să fim alături de orădeni și să îi ajutăm în găsirea unui loc de muncă. Este o inițiativă bine venită și foarte apreciată și suntem încântați să fim parteneri într-un astfel de proiect", a spus Delia Flechianu, coordonator de Marketing ERA Park.

Evenimentul va avea loc în incinta ERA Shopping Park, fiind organizat în cadrul proiectului "Informat, Instruit, Angajat", implementat de Fundația Ruhama în parteneriat cu Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Bihor, Universitatea din Oradea prin Facultatea de Stiințe Socio-Umane și Fundația Casa Minunată, finanțat din Fondul Social European - Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite