Oradea: Atentat la bancomat, în Centrul Civic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Atentat la bancomat, în Centrul Civic
Oradea: Atentat la bancomat, în Centrul Civic

Noaptea de duminică spre luni a fost una agitată, din punct de vedere al infracționalității. În jurul orei 8.13, poliția a fost sesizată, prin sistemul 112, că un bancomat din centrul civic ar fi fost distrus.

 „Am fost sesizați de către angajatul unei instituţii bancare din municipiul Oradea, că în noaptea de 23/ 24 august, persoane necunoscute ar fi distrus grila din plastic, situată în dreptul cititorului de card, pe o porţiune de 3 cm, de pe un bancomat”, spune Ioana Indrieș, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție Județean. „Cu ocazia acestei tentative de distrugere, bancomatul nu a fost scos din funcţiune”, precizează Ioana Indrieș.

Se caută vinovații
Societatea bancară este prevăzută cu pază, paznicul societăţii fiind şi cel care a apelat poliţia prin 112. Bancomatul a cărui grilă de plastic a fost distrusă se afla în exteriorul instituţiei bancare. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc fapta. Surse neoficiale spun că ar fi fost vorba despre bancomatul CEC, din Centrul Civic.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite