Oradea: Cei mai râvniți burlaci din oraș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Cei mai râvniți burlaci din oraș
Oradea: Cei mai râvniți burlaci din oraș

Adevărul de Seară vă prezintă un top al celor mai “vânați” orădeni. Citiți mai jos care sunt bărbații doriți de reprezentantele sexului slab pentru că au bani, putere, mașini tari sau fiindcă arată foarte bine.

Topul prezentat mai jos nu-și propune să epuizeze sau să acopere tema propusă. Doar trecem în revistă numele unora dintre cei mai vânați burlaci din Oradea, fie că este vorba de bărbați cu bani, notorietate, putere sau care pur și simplu arată bine. Indiferent de cum stau la capitolele amintite, toți au în comun un singur lucru, deocamdată sunt burlaci.
Unul ar fi Marius Vizer jr. Are 24 de ani și este președintele echipei de fotbal Liberty Salonta. Pasionat de autoturisme, Vizer este posesorul unui Mercedes C63 AMG care a costat 85.000 euro, un veritabil aspirator de femei. Cosmin Baidoc este căpitanul echipei locale de polo. Cu el la cârmă, echipa a câștigat pentru al treilea an consecutiv titlul de campioană națională. Are 31 de ani, a terminat Facultatea de Electrotehnică și Informatică. Practică sportul de la vârsta de zece ani și asta se vede foarte bine pe trupul bine sculptat. Se ghidează în viață după moto-ul “Practice makes perfect!”.

Tineri moștenitori

Horea Vușcan este un burlac atrăgător dar și un personaj controversat din viața publică orădeană. Fiul fostului patron al fabricii de ulei Horea, Vușcan a câștigat multă notorietate după ce a fost implicat într-un grav accident rutier. La ultimele alegeri locale a candidat pentru Consiliul Local Oradea și acum conduce firma Alien Concept. Are 28 de ani, a studiat pianul timp de zece ani și practică bumpy-jumping, alpinism, pilotaj aviatic (a făcut cursuri de pilotaj), snowboarding, ski. Ba mai mult, compune și poezii. Ovidiu Pop este fiul managerului general al Hotel Continental Forum. El este director de marketing la același hotel și a fost căsătorit o vreme cu Doinița, fostă componență Spicy. La divorț s-a zvonit că Doinița s-ar fi plâns că Ovidiu era cam violent.

Afaceriști

Adrian Mihuț, este și el în topul burlacilor. Este un controversat om de afaceri orădean, faimos printre altele că a fost creditat cu două milioane de euro. De ce-l vor femeile: Poate și pentru autoturismele din dotare,  un Lamborghini, un Porsche Cayenne și un Mercedes SL. Sorin Chișbora are 27 de ani și este moștenitorul brutăriei Dorbob, o afacere de success în Oradea. Încă de tânăr s-a implicat în afacerea familiei, pornită din bucătăria mamei care făcea cornuri acasă și le vindea pe tarabă. Sorin este acum manager marketing la firma Dorbob.

Frumosul și bogatul

Adrian Matica se remarcă în această listă prin frumusețea sa, a la Ashton Kutcher. La circa 25 de ani este încă burlac însă se zvonește că urmează să se căsătorească cu Mihaela Bar, fiica fostului președinte al PSD Bihor, Mihai Bar.
Alexandru Mudura, patronul Lotus Center este cunoscut ca fiind un bărbat în jurul căruia roiesc multe femei tinere. Chiar dacă are peste 70 de ani, experiența și probabil și averea acumulată cu vârsta îl transformă într-o țintă a orădencelor tinere, care caută un „umăr” puternic, pe care să se sprijine în ascensiunea socială.

Dragoste imposibilă

Un burlac mai atipic este Marcel Boloș, directorul Direcției de Dezvoltare Durabilă și Finanțări Externe din cadrul Primăriei Oradea. Are 41 de ani și este conferențiar universitar. Anul trecut a depus jurământul de diacon celibat, ceea ce înseamnă că nu se poate căsători. Asta nu le împiedică pe angajatele Primăriei Oradea să suspine după el. Și potrivit unor surse, admiratoarele călugărului nu sunt puține.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite