Ceata lui Piţigoi a ajuns la sediul pompierilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii Detaşamentului 1 din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  „Crişana", au fost vizitaţi de douăzeci de copii din „Ceata lui Piţigoi", dornici să intre în contact cu diverse aspecte din viaţa salvatorilor. 

Cu aceasta prilej, copiilor le-au fost prezentate într-o sesiune interactivă principalele activităţi desfăşurate de către pompierii militari,  precum şi tehnica de luptă sau accesoriile folosite în războiul cu flacările şi cu celelale situaţii de urgenţă. Vizitatorii au asistat la simularea unei intervenţii la incendiu, la urcarea pompierilor pe turnul de instrucţie şi la prezentarea modului de acţiune cu accesoriile aflate pe autospeciala de descarcerare.Copii au avut ocazia să mânuiască pentru câteva minute pistolul de apă, în cadrul unui exerciţiu demostrativ.

Vizita s-a încheiat  cu o sesiune de informare în domeniul prevenirii incendiilor, a modului de acţiune în cazul producerii unui incendiu şi cu promisiunea celor mici că vor fi atenţi pe viitor ca în joaca şi activităţile lor de zi cu zi să nu permită neatenţieiori  indiferenţei să pericliteze viaţa şi bunurile lor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite