Designer-ul Cătălin Botezatu a venit la Oradea cu pantofi „de zugrav” , cu aspect prăfuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Botezatu și-a deschis sufletul în fața orădenilor
Cătălin Botezatu și-a deschis sufletul în fața orădenilor

La lansarea de la Oradea a cărții „Trei vieți. Pedeapsa", Cătălin Botezatu a avut o ținută impecabilă, cu excepția pantofilor. Aceștia arătau prăfuiți, ca și cum designerul ar fi venit direct de pe un șantier. În fața fanilor orădeni, Botezatu a ținut să sublinieze că nu este un pușcăriaș și că presa tabloidă nu știe aproape nimic despre cine este el cu adevărat.

Cătălin Botezatu și-a lansat marți la Oradea romanul „Trei vieți. Pedeapsa", care s-a vândut ca pâinea caldă, fiind necesară împrospătarea stocului. Botezatu a venit însoțit de autoarea cărții, jurnalista Monica Vlad, îmbrăcat impecabil dar încălțat cu o pereche de pantofi care păreau murdari. Întrebat dacă sunt prăfuiți sau așa trebuie să arate, Botezatu a spus că sunt confecționați dintr-o catifea specială, care reflectă lumina într-o manieră aparte, făcându-i să pară învechiți (foto).

Pantofii lui Botezatu

O parte din el

Chestionat de ce nu și-a scris singur romanul biografic, acesta a spus că principalul motiv este criza de timp. „Optzeci la sută din roman reprezintă o parte din mine, în sensul că sunt manuscrisele și scrisorile mele, pe care Monica le-a cosmetizat", a explicat Botezatu.

„Nu sunt un pușcăriaș”

Cu privire la subiectul primei părți a romanului biografic, Botezatu a spus că a stat circa șase luni în arest în Italia și în România, numai fiindcă a vrut să fie un om demn și nu și-a trădat partenerii de afaceri. „Nu sunt un pușcăriaș. Am fost arestat preventiv, timp în care am fost torturat psihic, dar mi-am păstrat demnitatea și nu mi-am trădat partenerii", a spus Botezatu. „Aveam 25 de ani și am pierdut 22 de milioane de mărci, obținute prin credite luate din afara țării. Am pierdut tot ce aveam și am plătit cu prețul libertății. Realizez acum ce înseamnă să fii liber", a spus Botezatu, în fața fanilor orădeni.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite