Câștigătoarea Megastar Ungaria, Renata Tolvai, s-a întors astăzi acasă, în Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renata Tolvai
Renata Tolvai

Renata Tolvai a sosit astăzi acasă, vedeta fiind așteptată de zeci de prieteni și colegi din Oradea. Alături de ei au venit în întâmpinarea artistei și foști profesori care i-au deschis orădencei drumul spre scenă. Înarmați cu lozinci ca Renata te iubim, alta ca tine nu găsim, susținătorii Renatei i-au dăruit o primire călduroasă de Crăciun.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Românca Renata Tolvai, vocea anului în Ungaria, a făcut primul pas spre celebritate

Renata Tolvai a sosit astăzi acasa spre bucuria prietenilor, profesorilor și fanilor săi. Vedeta va rămâne în România doar până mâine dimineața. „Ne-am strâns peste 100 de persoane. Un sfert sunt numai foști colegi din Colegiul Național Emanuil Gojdu. Alături de ei am venit prieteni și foști colegi de canto,directorul Școlii de Arte Francisc Hubic dar și profesoara Monica Molnar, cea care a îndrumat-o la începuturile carierei", spune Dorina Popovici, prietena Renatei. „Am vrut să-i facem o primire călduroasă și, deși ne-am dori să petrecem mai mult timp cu ea astăzi, suntem conștienți că Renata a venit acasă pentru a se bucura de Crăciun alături de familia ei", explică Dorina.

Cea mai bună voce a anului

Renata Tolvai a câștigat în data de 17 decembrie titlul de Megastar în Ungaria. Titlul i-a adus tinerei orădence un contract cu o casă celebră de discuri, o mașină și cazare  gratuită la Budapesta, dar și trofeul „Microfonul de Aur".

De la prima ediție a concursului Megastar Internațional Ungaria, orădeanca s-a ambiționat să cânte numai piese „grele", ale celor mai apreciate dive ale muzicii de astăzi, Beyonce, Christina Aguilera sau Lady Gaga,  impresionând de fiecare dată juriul. Alături de ea au fost constant prietenii și colegii. „Am organizat autocare și am plecat în Ungaria să o susținem pe Renata în fiecare moment important", spune Dorina Popovici. „În ziua finalei am trecut prin toate emoțiile de pe pământ. Dimineață am simțit pentru o clipă că Renata va câștiga, apoi m-am lăsat dusă de emoții. În timpul concursului, când a cântat ultimul duet, am știut pur și simplu că ea este noul Megastar", a mai spus Dorina.

Renata stă acasă cu familia doar o zi. Artista se va întoarce mâine în Ungaria pentru a onora un concert în a doua zi de Crăciun.

Mâine, vezi  pe oradea.adevarul.ro, galerie foto și interviu exclusiv cu Renata Tolvai. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite