Casele de amanet din Oradea au fost luate la puricat de oamenii legii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de case de amanet din Oradea au fost verificate de poliţişti, fiind ridicate peste treizeci de contracte ale unor obiecte suspecte că ar proveni din furturi. Echipele de control au plicat trei sancţiuni valoarea amenzilor fiind de şapte mii de lei.  

În urma controalelor desfăşurate în această săptămână la casele de amanet din Oradea poliţiştii au verificat sute de bunuri amanetate. În acelaşi timp au fost ridicate pentru verificare 32 de copii ale unor contracte privind diverse bunuri în cazul cărora există suspiciunea că ar proveni din infracţiuni.„Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Bihor au acţionat în  Oradea alături de reprezentanţi ai Gărzii Financiare Bihor şi ai Oficiului de Protecţie a Consumatorului pe linia identificării unor eventuale bunuri provenite din comiterea de infracţiuni, care ar putea fi valorificate la casele de amanet", a spus inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

În cadrul acţiunilor comune, au fost verificate 56 de case de amanet, au fost legitimate 74 de persoane şi au fost verificate 321 de bunuri amanetate. Totodată pentru neregulile constatate, echipele de control au aplicat trei sancţiuni contravenţionale cu amenzi în valoare totală de 7.000 lei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite