Căruțașii indisciplinați au fost trași pe dreapta de polițiștii comunitari orădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toate că circulaţia vehiculelor trase de cai este interzisă pe raza municipiului Oradea, într-o singură săptămână, agenții Poliției Comunitare au depistat 18 căruțe trase de cai pe principalele străzi de circulație.

Potrivit informațiilor transmise de reprezentanții primăriei, o parte din căruțași au fost atenționați, în timp ce alții au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 10.800 de lei. De asemenea, ei au primit avertisment cuj privire la consecințele la care se expun, în cazul nerespectării interdicției accesului vehiculelor cu tracțiune animală în Oradea.

Orădenii pot anunța autoritățile

Amenda pentru căruțașii care nu respectă legea este cuprinsă între 600 şi 1.000 de lei, iar bunurile sechestrate pot fi revendicate în termen de 15 zile după ce proprietarul face dovada achitării sumei de 2.000 de lei, reprezentând taxa de confiscare. Orădenii care văd căruțași pe arterele principale, pot suna la Dispeceratul Poliţiei Comunitare la numărul de telefon 0259.969 sau la telefonul verde 0800.800.518.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite